KAKO JE KRENULO, VUČIĆ ĆE USKORO UHAPSITI SAMOG SEBE

KAKO JE KRENULO, VUČIĆ ĆE USKORO UHAPSITI SAMOG SEBE

Izvor blizak Aleksandru Vučiću, prvom i prvom i najvažnijem i sve to…. i sličo … i velikom borcu protiv korupcije, otkriva da A. Vučić najozbiljnije razmatra mogućnost da uhapsi samog sebe! I to ne kako bi dušmani i „neverne Tome“ (hmmm čini mi se da se ovde potkrala neka slovna greška, ali više ne mogu da je nadjem) odmah najavili da je i sam, daleko bilo, podlegao toj strašnoj  stvari na slovo „k“, ime joj se ne spominjalo, nego iz patriotskih i preventivnih razloga! Da slučajno ne bi podlegao pritiscima, a znamo da ih ima, svakodnevno, veoma, skroz!

Vučić je predložio preventivno hapšenje  i ostalim članovima Vlade, ali se oni nisu izjasnili do sada. Kako su novinari saznali neki nisu tu a neki nisu  odavde.

Napetost traje, ostaje da se  vidi hoće li se poziv proširiti i na obične gradjane, jer su oni najčistija srca već reagovali i izneli zabrinutost da će gradjanstvo  ostati i ovaj put uskraćeno za privilegije koje imaju političari.

0 comments on “KAKO JE KRENULO, VUČIĆ ĆE USKORO UHAPSITI SAMOG SEBEДодај Ваш коментар →

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>