Smak sveta

Smak sveta

Subota 14. januar. Prva od tri subote 14. u godini 2012. Poslednjoj godine za ljudski rod na planeti Zemlji po kalendaru izgubljene civilizacije  Maja.

Centralna Amerika. Zapadni Karibi. Honduras. Nepregledna šuma izmedju Tegusigalape i Komajagvele. Skriveno pleme Maja civilizacije uspeva da se održi. Narko bosovi, lokalne bande i malo preostalog uplašenog stanovništva ne napušta gradove, što omogućava drevnoj civilizaciji da nastavi da živi kao da je 11 vekova deli od današnjeg dana.

SAD. Wašington. Bela kuća. Predsednik lično ulazi u helikopter i nakon 1h i 38 min. sleće na proplanak civilizacije iz prošlosti. Ulazi u hram istih prostorija kao u Cican Ica, samo manji i pita sveštenika, da mu što preciznije kaže kada će smak sveta.

Nisam siguran… odsutnim glasom odgovara sveštenik. Srbi ne vuku  zalihe hrane kao za doček I Nove godine, pa, ili smaka sveta neće biti, ili će  Srbi ovaj put da se izvuku….

0 comments on “Smak svetaДодај Ваш коментар →

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>