Srpska Nova godina – brendirati, pod hitno

Srpska Nova godina – brendirati, pod hitno

Ja lično proslavu srpske Nove godine ne bih menjala nizašta na svetu. A i sam osećaj da imamo drugu šansu… nezamenljiv je.  Još jedna Nova godina, sve što nismo uspeli pre 14 dana, uspevamo sada. Nema iluzija, i nagadjanja,  čak  i apokalipsa izgleda daleko i nestvarno. Zato se i nije kupovalo kao za oficijelni doček. Videli smo da smak sveta neće baš odmah da nas zadesi.  I ne samo to, sjajan osecaj da imamo jos jednu šansu za dobar provod je nešto na čemu drugi mogu samo da nam zavide, ili da slave sa nama. Pošto smo  tradicionalno  gostoljubivi, slaviće sa nama! Treba zato odmah da brendiramo Srpsku Novu godinu? Kao Guču i Exit! Taman nas turistički svet nije zaboravio od letos, a mi pozivamo na ludi novogodišnji provod! I to u trenutku kad se svi odmore od novogodišnjeg provoda i počne da ih hvata depresija od planova i obaveza za već došlu Novu godinu!

Srbija, mesto sjajnog provoda, mesto gde Nova godina dolazi dva puta! I svaki put ima po tri – četiri reprize… Srbija… i srpska Nova godina… najbolji provod!

 

 

0 comments on “Srpska Nova godina – brendirati, pod hitnoДодај Ваш коментар →

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>